A szolgáltatásaink megfelelő működéséhez a cookie (sütik) segítenek. A szolgáltatás igénybevételével Ön elfogadja azok használatát. Több információ

06-1-810-0000Vásárlás, eladás
06-1-810-0094ÜgyfélkezelésHétfő–vasárnap, 8:00–21:00

ÜGYFÉL VÉLEMÉNYEK ÉS TAPASZTALATOK

“2019. 07. 06-án voltunk a fóti telephelyen. Egy Meriva-t mentünk megnézni . Egyáltalán nem kellett sokat várakozni (kb. 10 perc). Nagyon kedves, segítőkész volt az értékesítő munkatárs. Időközben beleszerettünk egy Insignia-ba, amit szintén készségesen mutatott meg. Aznap nem próbáltuk ki az autót, úgy állapodtunk meg, hogy másnap megyünk próbakörre, de én szerettem volna az autót vásárlás előtt márkaszervizzel átvizsgáltatni. Készségesen beleegyeztek a külső diagnosztikába, amit összekötöttünk a próbaúttal. Sajnos voltak olyan hibái az autónak, ami miatt meghiúsult a vétel, azonban az összes dolgozónak, aki foglalkozott velünk szeretném megköszönni a professzionális és kedves ügyintézést. Mindenképp figyelni fogjuk az oldalt és visszatérünk.”

Péter Weiner, Budapest

“Az AAA AUTO-nál Szegeden sokféle minõségi autóból lehet választani, erre a megbízható Suzuki Swiftre esett a választásunk.”

Deák Dániel, Szeged

“Nagyon jó az ügyfélkapcsolat és kiváló a választék az AAA AUTO-nál. Nagyon elégedett vagyok ezzel a Renault Thalia-val.”

Hobina György István, Szeged

“Nagyon jó a választék és a Renault Clio a kifejezett kedvencem. Az AAA AUTO-nál mindenben nagyon segítőkészek és profik.”

Hajas Hajnalka, Pécs

“Miért az AAA AUTO-t választottam? Mert minőségileg kitűnő állapotú autók vannak nagy választékban és az értékesítők is nagyon készségesek, segítőkészek.”

Fenyvesi Zoltánné, Pécs

“Alig akartuk elhinni, hogy megnyertük az autót féláron, nagyon örültünk neki! Az AAA AUTO-nál nagyon széles kínálatból lehet választani és az ügyfélkezelés is kiváló. A Mercedes A-osztály mind műszakilag, mind esztétikailag kifogástalan.”

Hatházi Ákos, Fót

“Az AAA Autónál nagyon sok jó állapotú autó van és az eladók is segítőkészek, kedvesek. A Honda City-t leginkább munkába járáshoz használjuk.”

Boros Zoltán, Pécs

“Gyarapodott a család, nagyobb autóra lett szükségünk, ezért választottuk ezt a tágas Ford Focust az AAA AUTO bő kínálatából. A gyors ügyintézéssel pedig sok időt takarítottunk meg.”

Kovács Gábor, Pécs

“Igazán nagy a választék és sokféle autó van itt az AAA AUTO-nál. Az ügyintézés is nagyon profi volt. A Toyota Corollát családi autónak vásároltuk.”

Kohonóczki András Balázs, Fót

“Nekem tökéletes az AAA AUTO kínálata és imádom a Ford Focust. Dolgozni járok majd vele.”

Vincze Zoltán, Fót

“Bőséges a járműválaszték, gyönyörű autók vannak baráti árakon. Az eladók kedvesek, segítőkészek, csak ajánlani tudom! Egy álom vált valóra az AAA AUTO segítségével, amikor rátaláltunk erre a BMW-re.”

Szabó László, Szeged

“Itt magas szintű a kiszolgálás és nagyon jó a választék. Aki autót akar venni az biztosan megtalálja a kedvencét. Ezt a fehér BMW-t választottam, mert tetszik a stílusa és vonóhorgos.”

Király Roni, Fót

“Minden rendben ment az AAA AUTO-nál, nagyon előzékeny volt a kiszolgálás és tényleg nagy a választék. A feleségemnek megtetszett ez a Peugeot 1007, munkába fogunk járni vele.”

Hutira Nándor, Fót

“Az ügyintézők kedvességét talán csak a bőséges választék múlja felül az AAA AUTO-nál. Nagyon tetszik ez az Opel Meriva tágas csomagtere és a kényelmes ülésmagassága miatt, mivel sokat járok a városban és sok csomagom van.”

Szűcs Mátyásné, Szeged

“Mindig is szerettünk volna egy Audi A4-est, itt az AAA AUTO-nál megtaláltuk. Leginkább a széles választék és a kedves kiszolgálás tetszett nekünk.”

Toronyi Attila, Fót

“Nekem 17 évig egy Nissanom volt és meg voltam vele elégedve. Itt bőséges a kínálat az AAA AUTO-nál, de most is egy Nissant választottam, a Qashqai-t, mindennapi használatra.”

Csabay Gábor, Fót

“Az AAA AUTO-nál korrekt a kiszolgálás, megnyugtató, hogy a hibák nincsenek elrejtve. A sokféle minőségi autó közül egy Ford Focus Kombit választottam, mert megbízható családi autó.”

Garamvölgyi Gábor, Szeged

“Sipos Tibor az első szerencsés vásárló, aki saját választása után az autót 50%-os kedvezménnyel vehette meg.”

Sipos Tibor, Fót

“A személyzet nagyon segítőkész volt és sikerült kiválasztani egy megbízható Octavia-t, amivel munkába fogok járni.”

Rácskay Zsolt, Fót

“Az AAA AUTO –ban teljesült az álmom, ami egy BMW M6 volt.”

Avoras Nemeth, Fót

“Mindenképp elégedett vagyok az ügyintézéssel és a kiszolgálással. A Mercedest a hétköznapokban és kirándulásokra is fogom használni.”

Mátrai Lajos, Fót

“A német autómárkában megbízunk. Családi autóként fogjuk használni a hétköznapokban és kirándulásra is.”

Szabó László, Szeged

“A Renault Megane egy univerzális autó, ezért jól ki tudom használni.”

Vizi Hajnalka

“Nagyon segítőkészek voltak velünk. A Nissan Qashqai-t mindennapi használatra vásároltuk.”

Szilveszter Éva, Fót

“A bőséges választékból egy Opelt választottam. Főként bevásárlásra és utazásra fogom majd használni.”

Fazekas Nikolett, Fót

“A bőséges választékból egy Toyota Avensist választottam. Munkába járásra fogom használni.”

Nándori Richárd, Fót

“Az AAA AUTO-nál a széles választékot és a dolgozók szakértelmét tartom a legfontosabbnak. Mindenkinek ajánlom, aki jó áron jó autót szeretne.”

Németh Tamás, Fót

“Sok jót hallottam róla és mikor személyesen is megnéztem, nagyon tetszett a széles választék a jó minőségű autókból. A Ford Focus igazi családi autónk lesz.”

Nemes László, Fót

“Az AAA Autónál gyorsan elintézték az összes adminisztrációt. A széles választékból én egy Daewoo Lanost választottam, mindennap ezzel fogok járni.”

Balogh Zsolt, Fót

“Régóta Opellel autózom és nagyon tetszik nekem, hogy itt ilyen bő a választék. Egész jó áron lehet autót venni és ráadául minden papírmunkát elintéznek egy helyen. Mindennap ezzel járok dolgozni.”

Gera László, Fót

“Az AAA AUTO-nál a színes kínálatot emelném ki, amiből végül egy Chevrolet Aveo-ra esett a választásom. Egy autósiskolában oktatásra fogom használni.”

Fekete András, Pécs

“Az AAA AUTO kínálatában végre rátaláltam erre a Renault Thalia-ra, ami nagyon tetszik és csak kevés kilométer van benne.”

Tóth László, Pécs

“Ezt a szép, elegáns Chevrolet Cruze-t választottam az AAA AUTO igazán bőséges kínálatából városi használatra. Nagyon profik és segítőkészek voltak az itt dolgozók.”

Jernei Dávid, Szeged

“Az AAA AUTO-nál valóban sok autóból lehet válogatni és jól áttekinthető a széles választék. Mi egy Opel Astrát választottunk, mert megbízható autót kerestünk jó áron. Elsősorban a városban közlekedünk majd vele.”

Molnár Kitti és Lengyel Dániel, Fót

TelephelyekAutóvásárlás
Kérjük, várjon

Az Ön egyedi kódja kedvezményért

csak egyszer jelenik meg

Kód érvényessége lejár

10:00

A kódot közölje kollégánkkal az alábbi telefonszámon

06/1-810-0088

vagy kattintson ide

Kedvezményt kérek

Kód érvényessége lejár

10:00

Gratulálunk!

Épp most kapott

kedvezményt autóvásárlásra.

Nemsokára hívni fogjuk Önt a tesztvezetés részleteivel.

Értettem